Sunday, November 16, 2014

Free


Entah lah betul ka tak apa yang aku buat sekarang ni. Tapi buat apa aku nak tunggu without any words pun dari dia. Biar lah apa nak jadi. Tuhan lagi tau. Mungkin ada hikmah yang kita taktau kan. Dah, think positive ja okay. 

Someone will read this, for you i am really really sorry for bothering you or whatsoever. Hm macam awk cakap 'set them free' tapi kalau awk nak buat macam tu pun at least cakap lah terus terang. Explain why. At least bagi hint lah untuk dia tunggu or tak. Yep awk pernah explain before ni tapi .. ntah lah. 

Sekarang, okay lets us be free. If one day we will meet again, so yeah its 'takdir' or maybe 'jodoh' siapa tahu kan?





Never give up.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.